27/3 en 28/3 – HAMBURGER-TAKEAWAY

Ter vervanging van onze STEAKKERMESSE organiseren we een takeaway van hamburgers met groenten en frietjes af te halen bij onze sponsor restaurant Chantilly.

We bieden je i.s.m. onze sponsor restaurant Chantilly de keuze tussen een royale beefburger, een fishburger of een veggieburger met groentjes, frietjes en mayo of ketchup. De takeaway is voorzien op zaterdag 27 maart van 18.00 uur tot 20.00 uur en op zondag 28 maart van 11.30 uur tot 13.00 uur.

Deze burger met alles er op en er aan is voor u aan de prijs van 15 euro.
Elk lid van VKt bij wie de bon van de Steakkermesse inbegrepen zat in het lidgeld, heeft recht op 1 gratis burger naar keuze.
De gratis burger is dus niet voorzien voor de gemengde recreanten en de leden van de volleybalschool, maar ook jullie zijn van harte welkom om burgers te bestellen.

Hoe gaat het concreet in zijn werk?

  • Je bestelt je burgers door vooraf in te tekenen via deze link.
  • Je duidt je keuzes en het aantal burgers aan.
  • Je duidt het moment van afhalen aan. Wie eerst bestelt, kan eerst de keuze van afhaling bepalen (we kunnen 30 burgers aanbieden in een tijdsslot van 1 kwartier)
  • Na inschrijving ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarbij het moment van afhaling en hoe het (eventueel) te betalen bedrag kan overgeschreven worden.
  • De afhaling van de burgers zal gebeuren op de parking van het restaurant Chantilly.
  • Mensen die van wat verder komen, mogen hun burger niet op de parking van het restaurant opeten, maar in de buurt zijn er wel wat plaatsen waar je dat wel kunt, b.v. in de omgeving van de sporthal en het stadspark.

Intekenen kan tot maandag 22 maart om 12.00 uur. Maar wacht niet te lang want qua tijdstip van afhalen, wie het vlugst reserveert, heeft de eerste keuze.
We hopen dat heel wat leden en sympathisanten willen ingaan op dit aanbod waardoor we in deze barre coronatijden onze financiën toch zo veel mogelijk op orde kunnen houden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s